• - alarmi
   - anemometri/vjetrokazi
   - antene
   - držači
   - autopiloti
   - brzinomjeri
   - dalekozori
   - digitalne karte
   - dubinomjeri/sonari
   - elektronski nav sustavi
   - fishfinderi
   - GPS/Chart-ploteri
   - indikatori položaja kormila
   - inst. za prognozu vremena
   - kompasi
   - PC hardver i softver
   - podvodni video sistemi
   - radari
   - repetitori
   - satelitska komunikacija
   - simulatorski programi
   - taktička elektronika
   - VHF
   - zabavna elektronika (TV DVD CD)

   Elektronika
  • - brodski unutarnji
   - vanbrodski
   - električni
   - plinske turbine

   Motori
  • - akumulatori/baterije
   - antikorozivna zaštita
   - kormilarske konzole
   - sjedala
   - kormilarski uređaji
   - kontrole motora
   - pogonske jedinice
   - pramčani potiskivači
   - pribor za motore
   - propeleri i oprema
   - trim sistemi
   - vodenomlazni/jet propulzioni sistemi

   Oprema motora
  • - jarboli/bumovi/tanguni
   - jedra
   - oprema za jedra
   - oprema za namatanje

   Jedra/Oputa
  • - bitve/vodilice/stoperi
   - bočni i palubni prozori
   - bokobrani
   - bove/čaklje
   - brojači lanca
   - jarbolne stepenice
   - klizači
   - koloturnici
   - kormilarska oprema
   - lanci/užad za privez
   - ljestve/prilazni mostići/sohe
   - okovi/kopče
   - palubne obloge
   - pramčani valjci
   - sidra
   - sidrena vitla/motovila
   - svijetla za pristajanje
   - tende/cerade
   - užad/žice/kablovi
   - vinčevi
   - vrata/prozori
   - zaštitne ograde/lukovi/držači/stupovi
   - zatvarači elektronike

   Palubna oprema
  • - brodski toaleti
   - kormilarske konzole
   - kuhinjska oprema
   - namještaj
   - pumpe za toalete
   - roštilji
   - sklopivi bicikli/skuteri
   - sustavi grijanja
   - tende/bimini
   - vreće za spremanje
   - žaluzine/mreže

   Interijer
  • - akumulatori/baterije
   - bus sustavi
   - deslanizatori
   - distribucija i upravljanje energijom
   - el. razvodne ploče/prekidači/osigurači
   - generatori
   - grijači vode
   - hidraulična oprema
   - klima uređaji
   - konverteri
   - perilice rublja i suđa
   - protupožarna zaštita
   - protupožarne kontrolne ploče
   - punjači/regulatori punjenja
   - rasvjeta
   - slavine/tuševi
   - solarni paneli
   - tankovi za vodu i kaljužu
   - ventilatori
   - vodene i kaljužne pumpe
   - vodoinstalacija
   - voltmetri/ampermetri/multimeri

   Elektrika/Voda
  • - alati
   - brodogradilišta
   - izolacijski materijali
   - kobilice
   - kompozitni materijali
   - konstrukcija brodova
   - novi projekti
   - projektiranje i dizajn
   - prototipovi
   - trupovi

   Industrija brodova
  • - antivegetativni premazi
   - boje i kompozitna oprema
   - gelcoati/premazi/punila
   - giro stabilizatori
   - isušivači/otapala
   - ljepila/brtvila
   - nav karte/brodski papiri
   - neklizajući premazi
   - plinske instalacije
   - prikolice za prijevoz
   - proizvodi za čišćenje
   - protupožarni sustavi
   - ribolovna oprema

   Ostala oprema
  • - cipele i čizme
   - donje rublje
   - nautička odjeća
   - odijela za preživljavanje
   - odjeća za ribolov
   - ostali pribor
   - radna odjeća
   - rukavice
   - sunčane naočale
   - vjetrovke
   - vodootporne torbe

   Odjeća
  • - dizalice/sohe
   - dokovi za uzgon brodova
   - gatovi
   - oprema za nadzor zagađenja
   - oprema za suhe marine
   - ostala dok oprema
   - plutajuće kuće
   - plutajuće platforme
   - pokretne dizalice
   - pontoni/dokovi
   - postolja za dokove
   - sigurnosna oprema
   - sistemi za ispumpavanje
   - upravljački softver za marine

   Oprema marina
hrvatska verzija english version

Oprema » Elektronika

Elektronika
Navionics kartografija
Naucat :: nautical magazine
Proizvođač:

Prodaja:
Garmin Hrvatska
HR
www.garmin.com/hr-HR

 
nauCAT

Garmin International, Inc. objavio je da Navionics, Garminov brend, objavljuje novi, pojednostavljeni katalog Navionics+ i premium Platinum+ karata, kako bi osvježio svoju ponudu proizvoda za pomorsku kartografiju. Za jednostavan prijelaz između navigacije unutarnjim i priobalnim vodama, karte Navionics+ i Platinum+ sada sadrže potpuno nove usklađene regije pokrivenosti kao sveobuhvatno rješenje za kartiranje koje kombinira sadržaje bogate detaljima u unutrašnjosti i moru, kao i cijeli paket naprednih značajki za širok raspon kompatibilnih plotera koji pomažu nautičarima da iscrtaju svoj raj.

“Godinama je Navionics isporučivao kompletan niz vrijednih navigacijskih alata i značajki za pomorce, ribiče i nautičare diljem svijeta. Naš pojednostavljeni katalog uključuje novokomponirani sadržaj unutrašnjih voda i priobalja za sve Platinum+ karte, što nautičarima olakšava istraživanje voda u kojima najviše uživaju,” rekao je Marcello Albanese, direktor prodaje i razvoja poslovanja Navionicsa. “Osim toga, nautičari mogu nastaviti koristiti sadržaj iste kvalitete i vrhunske značajke, kao što su slojevi reljefnih karata sjenčanja visoke razlučivosti, kako bi podržali sigurnije i ugodnije iskustvo navigacije – bilo na jezeru ili moru.”

Uz besprimjernu globalnu pokrivenost i kartiranje mora, Navionics+ i Platinum+ nude niz značajki – poput dnevnih ažuriranja karata, prekrivanja karata i napredne tehnologije usmjeravanja – koje su dizajnirane za glatko vođenje nautičara na vodi ili brzo dovođenje ribiča do mjesta gdje se možda skriva riba. Jednogodišnja pretplata uključena je uz kupnju Navionics+ ili Platinum+ kartice, koja nudi brz i jednostavan način za pristup neograničenom dnevnom ažuriranju karte putem Navionics Chart Installera ili korištenjem značajke Plotter Sync pomoću Navionics Boating aplikacije. Navionics+ i Platinum+ također imaju konture dubine do 1 stope, zajedničko uređivanje, sjenčanje dubine i opcije sjenčanja u plitkim vodama za uvid u kopnene i obalne vode.

Za naprednije značajke, nautičari i ribiči mogu se nadograditi na premium Platinum+ kako bi otkrili više o obalama kojima krstare ili jezerima na kojima love. Platinum+ uključuje sve standardne značajke koje se nalaze u Navionics+ kartografiji, s dodatkom reljefnog sjenčanja visoke razlučivosti, satelitskih slika, slojeva za sjenčanje SonarChart, jedinstvenih 3D prikaza, zračnih fotografija i još mnogo toga.

Standardne kartice Navionics+ i premium Platinum+ dostupne su za kupnju s preporučenim maloprodajnim cijenama u rasponu od 129,99 USD do 399,99 USD, ovisno o različitoj pokrivenosti. Navionics+ i Platinum+ karte mogu se aktivirati putem programa Chart Installer ili putem aplikacije Navionics Boating. Navionics+ i premium Platinum+ kartografija kompatibilna je sa širokim rasponom plotera koji su danas dostupni na tržištu.

Garmin International, Inc. također je najavio Garmin Navionics+ i vrhunski Garmin Navionics Vision+ za Garminove plotere, najnoviju generaciju proizvoda za pomorsku kartografiju tvrtke Garmin.

“Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ nude naše najbolje i najbogatije iskustvo pomorske kartografije do sada – istinski preokret za nautičare i ribiče”, rekao je Dan Bartel, Garminov potpredsjednik globalne potrošačke prodaje. „Sada, s novim regijama pokrivenosti, nautičari imaju slobodu pouzdanog istraživanja priobalnog i otvorenog mora s punim paketom kartografskog sadržaja i naprednih značajki. Osim toga, uz pristup dnevnim ažuriranjima karata, nautičari mogu ostati informirani o najnovijim promjenama svojih mapa i karata i odmah imati koristi od novih izdanja kartografije.”

Nova Garminova kartografija nudi bezbroj značajki – uključujući potpuno novu prezentaciju karte, dnevno ažuriranje karte i napredne mogućnosti automatskog usmjeravanja – koje su dizajnirane za nesmetano vođenje nautičara po moru ili brzo dovođenje ribiča do mjesta gdje se riba može sakriti. Također sadrži raspone ciljne dubine zasjenjene u boji, konture dubine do 1 stope, besplatne NOAA rasterske slike, sjenčanje plitke vode i ekskluzivni pristup sadržaju zajednice ActiveCaptain za vrijedan uvid u točke interesa (POI), preporuke i savjete kolega nautičara.

Što je novo u Garmin kartografiji:

Nova, redizajnirana prezentacija karte
Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ uvode poboljšani izgled i dojam – sa živopisnim paletama boja i većim detaljima obalnih i kopnenih značajki – kako bi pružili novu kartografsku prezentaciju na zaslonu za intuitivniju navigaciju po jezeru ili moru. Ovo novo sučelje prikazuje karte s upečatljivim detaljima s kristalno jasnim pogledom na dubine ispod broda, kao i okolnu strukturu i navigacijska pomagala iznad vodene crte.

Do 5.000 dnevnih ažuriranja
Uz do 5.000 ažuriranja sadržaja karata svaki dan, Garminovi novi kartografski proizvodi nude najnovije uvide u bilo koju vodu za poboljšanu svjesnost situacije i duševni mir tijekom navigacije. Dnevna ažuriranja karata kombiniraju milijune doprinosa privatnih i javnih geodeta, podatke prikupljene iz publike i još mnogo toga, isporučujući najsvježiji, najažurniji sadržaj svaki put kada nautičari napuste obalu. Dnevna ažuriranja omogućuju trenutni pristup novim podacima karte i sadržaju čim budu objavljeni. Jednogodišnja pretplata uključena je uz kupnju Garmin Navionics+ ili Garmin Navionics Vision+ i nudi brz i jednostavan način sinkronizacije mobilnog uređaja s Garmin ploterima za neograničena dnevna ažuriranja putem aplikacije za pametne uređaje ActiveCaptain.

Napredna tehnologija automatskog usmjeravanja
Nova Garminova kartografija također uključuje tehnologiju Auto Guidance+ s bržim izračunima rute i poboljšanim detaljima rute. Nakon odabira točaka polaska i dolaska, Auto Guidance+ uzima u obzir niz čimbenika – visinu plovila iznad vodene linije, podatke karte, popularne rute i željenu dubinu – zatim stvara predloženu rutu koju pomorci mogu slijediti do svog odredišta.

Dodaci uz vrhunski Garmin Navionics Vision+ sadržaj
Za naprednije značajke, nautičari i ribolovci mogu nadograditi na vrhunski Garmin Navionics Vision+ kako bi otkrili više o obalama kojima krstare ili jezerima na kojima love. Premium Garmin kartografija uključuje sve standardne značajke koje se nalaze u Garmin Navionics+, uz dodatak reljefnog sjenčanja visoke razlučivosti, sonara, jedinstvenih 3D prikaza, satelitskih snimaka visoke razlučivosti, zračnih fotografija i još mnogo toga.

Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ kompatibilni su s trenutnim Garminovim ploterima, uključujući GPSMAP 8400/8600, GPSMAP 7×3/9×3/12×3, ECHOMAP Ultra, ECHOMAP UHD seriju i još mnogo toga. Prethodni modeli plotera, kao što je serija GPSMAP 7x2, i dalje će imati pristup ažuriranjima obalnih karata Garmin BlueChart g3 i karata unutrašnjosti LakeVü g3 s podacima Navionicsa putem preuzimanja ili kupnje microSD kartice.

 Vrijeme objave:
24.01.2022. 23:44:46

Podijeli članak:

Hrvatski brod godine
Alati
sadržaj je zaštićen autorskim pravima ERA-1938 d.o.o. © 2013.
design - DesignStudio | background - Dobbin | powered by E-cms by Stratus IT d.o.o. © 2013